У Дніпрі нетвереза водійка Audi врізалася в авто патрульних

У Дніпрі, 20 грудня, близько опівночі один із екіпажів патрульних помітив на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Чернишевського автомобіль Audi A6 із номерним знаком, що йому не належить.

Патрульні подали водію авто вимогу зупинитися, але він лише пришвидшився, і на вулиці Вернадського зіткнувся з автомобілем іншого екіпажу, що також подавав вимогу про зупинку. На щастя, ніхто не постраждав.

Як виявилося, за кермом Audi перебувала жінка. Під час спілкування патрульні помітили у неї ознаки алкогольного сп’яніння. Водійка погодилася пройти освідування у встановленому законом порядку за допомогою Драгеру. Результат показав, що водійка нетвереза — в її крові було 0,70 проміле алкоголю.

Також з’ясувалося, що вона позбавлена права керування авто. На кермувальницю патрульні склали протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), за ч.5 ст.126 (Керування ТЗ особою, що позбавлена права керування), ст. 124(Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП, та дві постанови за порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків та невиконання вимог про зупинку.

Водійку відсторонили від керування. Автомобіль евакуювали на майданчик тимчасового зберігання авто.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *