На Дніпропетровщині затримали п’янго водія

Поліція Петропавлівки затримала 21-річного місцевого жителя, який намагався уникнути відповідальності за нетверезе водіння автівки. Близько 2% проміле алкоголю встановили правоохоронці у водія-порушника.
Подія сталася 5 грудня близько 22:37 на вул. Каштановій у смт. Петропавлівка. За порушення правил дорожнього руху правоохоронці сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 4 Синельниківського РУП зупинили автомобіль «Daewoo Nexia», водій якого перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння.
Коли порушник зрозумів, що йому не вдасться уникнути відповідальності, він запропонував поліцейським хабар у сумі 8 тисяч гривень. На місце події прибула слідчо-оперативна група, факт надання неправомірної вигоди належним чином зафіксували, гроші вилучили.
На чоловіка правоохоронці склади протоколи за вчинення адміністративних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 130, ч. 5 ст. 121, ч. 1 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Також, слідчим за погодженням з прокурором Першотравенської окружної прокуратури порушнику повідомили про підозру за ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *