Ця страва припаде до смаку не лише фанатам варення, а й любителям кокосових десертів.
Для приготування такого печива до чаю вам знадобиться типовий набір продуктів для пісочного тіста: розм’якшене вершкове масло, цукор, яйця, борошно… Але хоч інгредієнти цілком звичайні, процес чимось інтригує.
Складові
Вершкове масло 125 г, Соняшникова олія 125 мл, Яйце 2 шт. , Цукор 125 г, Сіль 1 дріб., Варення 120 г, Пшеничне борошно 500 г, Розпушувач 6 г, Лимонна цедра за смаком, Кокосова стружка 80 г.
Приготування
1. Приготуйте тісто для печива. Для цього розм’якшене вершкове масло розімніть у глибокій мисці з цукром та цедрою лимона. Далі додайте до нього яйця та сіль. Змішайте інгредієнти вінчиком.
2. Додайте до цієї маси олію. Перемішайте. Тепер додайте в масу 1 ст. л. персикового або абрикосового варення. Просійте в миску борошно та розпушувач. Замісити тісто. Воно буде в міру щільним та еластичним. Тісто скачайте в ковбаску, наріжте її однаковими шматочками. Кожен шматочок скачайте в колобок. Їх викладіть на лист, попередньо вистелений пергаментним папером. Випікайте печиво до 20 хвилин при 180 градусах.
Випічка готова! Коли вона трохи охолоне, кожне печиво вмочіть у варення і обваляйте в кокосовій стружці. Викладіть вироби на тарілку. Звичайно, ви можете використовувати не тільки персикове, але й будь-яке інше рідке варення. Бажано, щоб воно було світлим. Успіхів у приготуванні!
У селі Роздільнянського району прикордонники зупинили Peugeot, який їхав в бік кордону з Молдовою. У…
У 2025 році в Україні зафіксували 35 471 борг по заробітній платі. Дніпропетровська область посіла…
Кінокомпанія A24 випустила перший трейлер спортивної трагікомедії "Марті Найкращий" (Marty Supreme), головну роль в якій виконав…
У Хмельницькому з 10 по 18 серпня проходив чемпіонат України з боксу серед юнаків та…
Літо - ідеальна пора, щоб заготовити на зиму улюблені ягоди. З настанням холодів баночка смачного…
У вівторок, 19 серпня, на трасі Кривий Ріг – Дніпро сталася смертельна аварія. Там зіштовхнулися…