У Кам’янському викрили нелегала з Вірменії

Міграційна поліція Дніпропетровщини спільно з Державною міграційною службою викрили нелегала. 43-річний громадянин Вірменії протягом останніх дев’яти років незаконно перебував на території України. Чоловіка виявили та помістили до пункту тимчасового тримання іноземців.

Було встановлено, що нелегала вже притягували до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України). Також відносно нього приймалось рішення про примусове повернення до країни походження. Однак чоловік не виконав рішення суду та залишився на території України.

Оскільки законних підстав перебувати у нашій державі іноземець не мав, поліцейські управління міграційної поліції ГУНП надіслали до Управління державної міграційної служби подання щодо примусового його видворення за межі України. 21 грудня його помістили до пункту тимчасового тримання іноземців.

Профілактичні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант» за участі поліцейських управління міграційної поліції ГУНП спільно з працівниками ГУ ДМС України в Дніпропетровській області тривають.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *