У Кам’янському змагалися “Зірочки Прометея”

23 та 24 грудня на базі СК “Прометей” проходить справжнє свято краси та грації – Відкритий чемпіонат ДЮСШ№2 “Зірочки Прометея” з черліденгу, повідомляє kamyanske.com.ua

У змаганнях беруть участь вихованці ДЮСШ №2, СК “Прометей” та СК “Іскра”.

На початку змагань присутні згадали найкращі моменти цього року: наші спортсменки привезли “срібло” з чемпіонату світу та “золото” чемпіонату Європи. Вихованки відділення черліденгу  проводили цікаві тренування, змагалися на різних міських спортивних заходах і успішно виступили на кубку України.

На урочистому відкритті змагань були присутні почесні гості: начальник управління молоді та спорту Кам’янського Анатолій Івашина, Президент Дніпропетровського відокремленого підрозділу Всеукраїнської федерації черліденгу Тетяна Залогіна, директор СК “Прометей” та депутат партії “Бджола” Андрій Дроговоз, т.в. обов’язки директора ДЮСШ№2 Лариса Черник.

– За дорученням міського голови Андрія Білоусова вітаю всіх на цьому чудовому заході, – сказав у своєму привітальному слові А. Івашина. – Ми пишаємось, що в нашому місті працює така гарна Федерація черліденгу, де професійні тренери виховують чудових спортсменів. Дякую нашим захисникам, які дають нам можливість проводити спортивні змагання і наближають нашу перемогу!

Тетяна Залогіна розповіла, що свято-змагання “Зірочки Прометея” вже стали традиційними, завжди проходять напередодні нового року. І потішила присутніх гарною новиною: 15 наших дівчат-черлідерок отримали посвідчення Кандидатів в майстри спорту.

Після привітальних слів розпочалися змагання. Спортсменки в яскравих костюмах виступали у командних, парних та індивідуальних вправах, демонстрували красу, гнучкість та грацію, на радість численних глядачів.

За словами старшого тренера Кам’янської федерації черліденгу, судді міжнародної категорії Альони Козинець, ці фінальні змагання року стали справжнім святом для наших дітей, які отримують від них не лише гарний настрій, а медалі й подарунки.

– Це був фантастичний рік, ми виграли чемпіонат Європи і отримали “срібло” чемпіонату світу, – сказала А.Козинець. – Наші спортсменки виконали спортивний розряд Кандидатів у майстри спорту України, ми маємо Майстра спорту міжнародного класу. У наступному році ми також плануємо взяти участь у чемпіонатах світу та Європи, багато наших спортсменок увійшли до складу збірної України.

Змагання по традиції стали благодійними, усі зібрані кошти підуть на потреби ЗСУ.

Посвідчення Кандидатів в майстри спорту отримали:

1. Бондаренко Мілана
2. Бондаренко Аріана
3. Гусарець Олександра
4. Пашаєва Мирослава
5. Булекова Анна
6. Голенко Ліза
7. Ячменьова Діана
8. Кудрявцева Кіра
9. Чехранова Дарʼя
10. Настечко Ангеліна
11. Мосієнко Аріна
12. Гайворонська Юлія
13. Сухолудська Ангеліна
14. Єжек Єва
15. Бакушина Марія

а

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *