Зірка “Танців з зірками” Євген Кот вперше стане батьком

Зірка “Танців з зірками”, український хореограф Євген Кот зі своєю дружиною, танцівницею Наталією Татарінцевою чекають на первістка.

Радісною звісткою подружжя поділилося в Instagram. Вони опублікували ніжне відео, зняте в українському стилі під чуттєву дитячу колискову.

У кадрі Євген і Наталя ніжно обіймаються й насипають зерно у землю, а потім об’єднавши долоні воєдино, вони наповнюють глечик водою, з якої поливають посіяне. Таким чином вони відтворили етап зародження життя у землі. Посередині відео подружжя ніжно цілує одне одного, а наприкінці чується плач маляти. У такий спосіб шанувальники дізналися про поповнення у зірковій родині.

“Сьогодні, у день Різдва, ми ділимося з вами нашою заповітною новиною і щиро дякуємо всім, хто бажав нам здійснення найголовнішої мрії для нашої родини! Ми чекаємо на тебе, наше Диво”, – розчулило підписом подружжя.

Словом, дружина Кота дізналася про вагітність ще на початку листопада. Вона довго не могла у це повірити та зробила одразу три тести на вагітність. І зрештою, результат завжди був позитивним.

Євген Кот з дружиною Наталею / Фото: instagram.com/kot_jenya

Своєю чергою, шанувальники неймовірно зраділи новині й такому зворушливому й ніжному відео. Зокрема, до емоційних привітань долучилися і зіркові колеги.

  • “Ви чекали на Диво все життя, і все здійснилось! Чекаємо разом з вами” – дружина Анатолія Анатоліча
  • “Вітаю. Дива завжди трапляються тоді, коли треба. Бажаю вам щастя, любові і прекрасних батьківських днів” – Ілона Гвоздьова
  • “Вау! Вітаю, котики” – Ксенія Мішина
  • “Яке щастя! Вітаю” – Вікторія Маремуха

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *