Центр молодіжних ініціатив Камянського отримав нагороди на форумі партнерів імені Гуго Ґроція

22 грудня в місті Дніпро відбувся Форум партнерів імені Гуго Ґроція, організований Громадською організацією “Десяте квітня”, у якому взяла участь команда Центру молодіжних ініціатив.

Метою Форуму було відзначити результати роботи та встановити нові партнерські зв’язки серед представників громадських організацій, ініціативних груп та органів місцевого самоврядування.

Учасники Форуму отримали можливість долучитись до діалогу про ефективність співпраці з органами громадського сектору та ініціативними групами. Зокрема, були обговорені стратегії співпраці, фасилітування громад та проведення мобілізаційних заходів. Захід став важливим місцем обміну ідеями та розвитку стратегій для подальшого покращення роботи на благо громади.

Особливий акцент зроблено на мережування та зміцнення партнерських зв’язків, які є важливим елементом для успішної співпраці в майбутньому. Також під час Форуму відбулося вручення нагород особам та організаціям, які внесли значний внесок у захист прав людини та реагування на гуманітарну кризу 2023 року.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *