Спортивні результати Кам’янського за підсумками 2023 року

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов.

“Провів зустріч із провідними спортсменами, тренерами та керівниками дитячо-юнацьких спортивних шкіл Кам’янського щодо спортивних результатів за підсумками 2023 року. Нашому місту дійсно є чим пишатися. Понад 6 тисяч спортсменів брали участь у 432 змаганнях міського, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів, виборовши понад дві тисячі перемог. Здобуто безліч призових місць, більше сотні спортсменів виконали нормативи кандидата у майстри спорту.

Країна переживає складні часи, але ми завжди знаходимо можливість підтримувати спортсменів, створюємо умови для розвитку цієї галузі, залучаємо всі верстви населення. В цьому році у Кам’янському запрацював багатофункціональний спортивний комплекс по проспекту Конституції. З наступного року ми запланували відновити виплати стипендій обдарованим спортсменам та збільшити заробітну плату тренерів-викладачів.

Кам’янське було, є і завжди буде спортивним містом, яке доводить свою незламність. Вітаю всю нашу спортивну спільноту з прийдешнім Новим роком, бажаю нових професійних звершень, Перемоги та миру Україні. Виховуємо патріотів!” – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *