Особливий режим в’їзду: у двох районах Дніпропетровщини створили комендатури

28 грудня стало відомо, що у двох районах Дніпропетровської області впровадили додаткові заходи воєнного стану. У Дніпровському та Синельниківському районах утворили комендатури. Відповідні повідомлення з’явились на сайті Синельниківської міської ради та сторінці Новоолександрівської громади Дніпровського району у Facebook.

Керівником комендатури у Синельниківському районі призначили Євгена Вікторовича Шкная, а у Дніпровському – Олександра Миколайовича Шура. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Україна.

Що змінилось в районах:

  • встановлено особливий режим в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також рух транспортних засобів;
  • військовослужбовцям ТЦК надали право перевіряти документи та оглядати речі в осіб відповідно до постанови Кабміну 1456 “Про затвердження Порядку перевірки документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла громадян під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *