Вказаний нижче список інгредієнтів може зазнавати змін залежно від ваших смаків. Наприклад, з овочів частіше додають лише картоплю з цибулею та морквою, а також кабачок та солодкий перець. Ви ж могли б доповнити його часником, баклажаном та цвітною капустою. Так також буде дуже смачно!
Складові
Яловичий фарш 250 г, Картопля 350 г, Морква 1 шт. , Цибуля 1 шт., Кабачок 2 шт., Болгарський перець 1 шт., Томатна паста 1 ст. л, Соняшникова олія 15 мл, Вода 600 мл, Сіль за смаком.
Приготування
1. Фарш посоліть, додайте спеції до смаку. Наприклад, суміш перців, паприку чи сухий часник. Перемішайте фарш і зліпіть з нього фрикадельки за розміром з горіх.
2. Овочі почистіть та промийте. Наріжте середніми кубиками. Обсмажте все на розігрітій олії у каструлі з товстим дном. Додайте в каструлю томатну пасту. Поступово підливаючи воду, тушкуйте овочі 10 хвилин. Перекладіть у каструлю фрикадельки. Готуйте рагу ще хвилин 15. Посоліть і поперчіть страву до смаку, перевірте інгредієнти на готовність. Може знадобитися ще 7 хвилин на повільному вогні під кришкою до кінця приготування.
Ситна та цікава основна страва для всієї родини готова. Подавайте рагу до столу гарячим разом зі сметаною та скибочкою хрусткого тоста.
Керівником Західної окружної прокуратури міста Дніпра 25 жовтня скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого…
За підпал автомобіля слідчі Кривого Рогу повідомили про підозру 40-річному чоловікові. Через конфлікт зловмисник облив…
Увечері 31 жовтня, патрулюючи Самарським районом, екіпаж помітив мотоцикл KTM. Водій двоколісного рухався з порушенням…
На місці будівництва побував мер Андрій Білоусов. "Перевірив, як просувається будівництво укриття для Ліцею №22.…
Вже з листопада в усіх офісах ЦНАП Дніпропетровщини можна оформити відстрочку від мобілізації. Подовжити її,…
Про це повідомляє голова облради Микола Лукашук. "Захворюваність на COVID-19 та ГРВІ продовжує знижуватись. Минулого…