У Кам’янському ДТП за участю автобуса: є постраждалий

Вчора, 1 січня, близько 12 години дня у Камянському сталося ДТП.

На перехресті вулиці Сурської (колишня Клари Цеткін) та ділянки дороги, що веде до колишнього кафе «Космос», зіштовхнулись автобус та легковик.

Як кажуть очевидці, автобус рухався з боку залізничного вокзалу і пригальмував перед поворотом на «Космос», і в цю мить у його задню частину влетів легковик. В результаті постраждалих немає, легковий автомобіль отримав серйозні пошкодження.

На місці пригоди працювали співробітники поліції, які з’ясовували причини та винуватців ДТП.

Пізніше подробиці надали у службі «швидкої допомоги» міста. На жаль, є постраждалий.

“О 09:23 надійшов виклик до центральної оперативної диспетчерської 103 із м. Камʼянське про ДТП між ВАЗ 2110 і двохповерховим автобусом з людьми, які прямували до Польщі. На виклик виїхала бригада «швидкої».

За 8 хвилин бригада була на місці події і зʼясувала, що водій легковика не впорався з керуванням і «влетів» в задню частину автобуса. В автобусі ніхто не постраждав, а водій легкового автомобіля, чоловік 26 років отримав травми: ЗЧМТ. Струс головного мозку. Закритий перелом правого стегна і гомілки. Надана екстрена медична допомога в повному обсязі і вже о 10:03 постраждалого госпіталізовали до Камʼянської ЛШМД” – йдеться у повідомленні.

 

 

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *