Для приготування цього виду десерту вам знадобиться невелика упаковка солодких кукурудзяних паличок. Рекомендуємо вибирати саме з вершковим смаком, а не фруктовим або будь-яким ще. Горішки у списку інгредієнтів можете замінити насінням соняшника.
Складові
Кукурудзяні палички 180 г, Згущене молоко варене 380 г, Вершкове масло 100 г, Арахісові горіхи 50 г
Приготування
1. Кукурудзяні палички пересипте в глибоку миску і трохи розімніть їх руками, не доводячи до крихти. Пересипте до кукурудзяних паличок подрібнений арахіс. Перемішайте.
2. Варене згущене молоко ретельно перемішайте з розм’якшеним вершковим маслом до однорідності. Можете використовувати як міксер, і звичайну лопатку. Інструмент впливає лише на швидкість приготування. Крем, що вийшов, додайте до кукурудзяних паличок і горіхів. Перемішайте. Масу перекладіть на харчову плівку, за допомогою якої сформуйте щільну ковбаску. Заберіть її в холодильник мінімум на 6 годин.
Після закінчення цього часу десерт остаточно охолоне і буде готовий до споживання. З гарячим какао його смак буде по-райському вершковим.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Під час повномасштабної війни життєво необхідно, щоб кожен…
Вранці 18 листопада надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Проектна міста…
Контррозвідка Служби безпеки запобігла новим спробам рашистів здійснити теракти у Дніпрі. За результатом дій на…
Популярна пригодницька франшиза "Джуманджі" повернеться на екрани. У США вже стартувало виробництво третьої та завершальної частини серії…
У Кам'янському продовжують розшук 13-річних близнюків: Махно Богдана та Махно Максима. Шановні громадяни! Просимо вас…
28 листопада о 09.00 відбудеться пленарне засідання 81-ї сесії Кам’янської міської ради VIII скликання. Із проєктом порядку…