Для приготування цього виду десерту вам знадобиться невелика упаковка солодких кукурудзяних паличок. Рекомендуємо вибирати саме з вершковим смаком, а не фруктовим або будь-яким ще. Горішки у списку інгредієнтів можете замінити насінням соняшника.
Складові
Кукурудзяні палички 180 г, Згущене молоко варене 380 г, Вершкове масло 100 г, Арахісові горіхи 50 г
Приготування
1. Кукурудзяні палички пересипте в глибоку миску і трохи розімніть їх руками, не доводячи до крихти. Пересипте до кукурудзяних паличок подрібнений арахіс. Перемішайте.
2. Варене згущене молоко ретельно перемішайте з розм’якшеним вершковим маслом до однорідності. Можете використовувати як міксер, і звичайну лопатку. Інструмент впливає лише на швидкість приготування. Крем, що вийшов, додайте до кукурудзяних паличок і горіхів. Перемішайте. Масу перекладіть на харчову плівку, за допомогою якої сформуйте щільну ковбаску. Заберіть її в холодильник мінімум на 6 годин.
Після закінчення цього часу десерт остаточно охолоне і буде готовий до споживання. З гарячим какао його смак буде по-райському вершковим.
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…