Для приготування цього виду десерту вам знадобиться невелика упаковка солодких кукурудзяних паличок. Рекомендуємо вибирати саме з вершковим смаком, а не фруктовим або будь-яким ще. Горішки у списку інгредієнтів можете замінити насінням соняшника.
Складові
Кукурудзяні палички 180 г, Згущене молоко варене 380 г, Вершкове масло 100 г, Арахісові горіхи 50 г
Приготування
1. Кукурудзяні палички пересипте в глибоку миску і трохи розімніть їх руками, не доводячи до крихти. Пересипте до кукурудзяних паличок подрібнений арахіс. Перемішайте.
2. Варене згущене молоко ретельно перемішайте з розм’якшеним вершковим маслом до однорідності. Можете використовувати як міксер, і звичайну лопатку. Інструмент впливає лише на швидкість приготування. Крем, що вийшов, додайте до кукурудзяних паличок і горіхів. Перемішайте. Масу перекладіть на харчову плівку, за допомогою якої сформуйте щільну ковбаску. Заберіть її в холодильник мінімум на 6 годин.
Після закінчення цього часу десерт остаточно охолоне і буде готовий до споживання. З гарячим какао його смак буде по-райському вершковим.
Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "Сьогодні ми відзначаємо першу річницю роботи Центру життєстійкості «Місце…
Мешканці Кам’янського звернули увагу на те, що популярний дитячий ігровий майданчик, розташований у центрі міста на…
18 травня актори Театру ім. Лесі Українки виїжджали на одноденні гастролі до Запоріжжя, де на…
24 травня у Кам’янському пройде спортивно-масовий захід “Велодень 2025”. Цьогорічна подія об’єднає юних учасників на…
У рамках реалізації молодіжної політики у Кам’янському заснували Об’єднання учнівського самоврядування — новий підрозділ Молодіжної…
Фільм Сари Джесіки Паркер "Перший ряд" про українську балетну трупу та ветерана війни Олександра Терена…