Для приготування цього виду десерту вам знадобиться невелика упаковка солодких кукурудзяних паличок. Рекомендуємо вибирати саме з вершковим смаком, а не фруктовим або будь-яким ще. Горішки у списку інгредієнтів можете замінити насінням соняшника.
Складові
Кукурудзяні палички 180 г, Згущене молоко варене 380 г, Вершкове масло 100 г, Арахісові горіхи 50 г
Приготування
1. Кукурудзяні палички пересипте в глибоку миску і трохи розімніть їх руками, не доводячи до крихти. Пересипте до кукурудзяних паличок подрібнений арахіс. Перемішайте.
2. Варене згущене молоко ретельно перемішайте з розм’якшеним вершковим маслом до однорідності. Можете використовувати як міксер, і звичайну лопатку. Інструмент впливає лише на швидкість приготування. Крем, що вийшов, додайте до кукурудзяних паличок і горіхів. Перемішайте. Масу перекладіть на харчову плівку, за допомогою якої сформуйте щільну ковбаску. Заберіть її в холодильник мінімум на 6 годин.
Після закінчення цього часу десерт остаточно охолоне і буде готовий до споживання. З гарячим какао його смак буде по-райському вершковим.
Поліцейські Дніпра скерувати до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який вчинив замах на вбивство власної…
Понад чотирьох годин нічних пошуків завершилися позитивно і поліцейські Нікопольщини розшукали заблукалу 82-річну жінку. 21…
Дніпропетровська ОВА запрошує підприємців регіону на дев’яту онлайн-зустріч учасників платформи «Діалог влади та бізнесу». Тема…
Гурт Kalush Orchestra презентував кліп на пісню «Коли». Відео знімали у лісі. «Уявіть себе через…
У Кривому Розі правоохоронці ліквідували нарколабораторію з вирощування конопель. Там вилучили майже 3 тис рослин…
Водій фури, порушивши правила обгону на перехресті, спровокував дорожньо-транспортну пригоду, через яку загинув водій ВАЗ.…