Складові
Цибуля 1 шт. ,Морква 1 шт., Капуста білокачанна 350 г, Кефір 250 мл, Пшеничне борошно 250 г, Яйце 2 шт., Сіль 0,5 ч. л. ,Сода 1 ч. л.
Приготування
1. Очистіть овочі від шкірки. Моркву натріть на тертці, а цибулю наріжте дрібним кубиком. Капусту просто нашаткуйте. Змішайте овочі в глибокій мисці і розімніть руками, щоб капуста розм’якла.
2. За бажанням можете злегка обсмажити овочі в невеликій кількості олії. Так вони стануть ще м’якшими. Приготуйте тісто: збийте яйця із сіллю. Влийте до них кефір, заздалегідь змішаний із содою. Перемішайте до однорідності.
3. Просійте в суміш борошно і замісіть тісто густе. Розм’якшені овочі пересипте в тісто, ретельно перемішайте. Якщо хочете зробити пиріжки ароматнішими, додайте в тісто рубану зелень за смаком.
4. На сковороді розігрійте олію. Викладайте по 1 ст. л. суміші з тіста та овочів. Обсмажуйте пиріжки з обох боків до золотистого кольору. Далі викладайте їх на паперовий рушник, щоб ввібрався жир.
Випічка для перекушування до школи і на роботу готова! Радимо дочекатися, поки вона повністю охолоне, і лише потім пакувати її в судочок чи пакет. Інакше пиріжки втратять свою хрумку текстуру. Їх легко можна підігріти в мікрохвильовій печі!
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…