Складові
Цибуля 1 шт. ,Морква 1 шт., Капуста білокачанна 350 г, Кефір 250 мл, Пшеничне борошно 250 г, Яйце 2 шт., Сіль 0,5 ч. л. ,Сода 1 ч. л.
Приготування
1. Очистіть овочі від шкірки. Моркву натріть на тертці, а цибулю наріжте дрібним кубиком. Капусту просто нашаткуйте. Змішайте овочі в глибокій мисці і розімніть руками, щоб капуста розм’якла.
2. За бажанням можете злегка обсмажити овочі в невеликій кількості олії. Так вони стануть ще м’якшими. Приготуйте тісто: збийте яйця із сіллю. Влийте до них кефір, заздалегідь змішаний із содою. Перемішайте до однорідності.
3. Просійте в суміш борошно і замісіть тісто густе. Розм’якшені овочі пересипте в тісто, ретельно перемішайте. Якщо хочете зробити пиріжки ароматнішими, додайте в тісто рубану зелень за смаком.
4. На сковороді розігрійте олію. Викладайте по 1 ст. л. суміші з тіста та овочів. Обсмажуйте пиріжки з обох боків до золотистого кольору. Далі викладайте їх на паперовий рушник, щоб ввібрався жир.
Випічка для перекушування до школи і на роботу готова! Радимо дочекатися, поки вона повністю охолоне, і лише потім пакувати її в судочок чи пакет. Інакше пиріжки втратять свою хрумку текстуру. Їх легко можна підігріти в мікрохвильовій печі!
18 листопада, о 10:56, на вулиці Садова міста Синельникове, горів одноповерховий житловий будинок. Вогонь охопив…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Триває комбінована атака ворога на нашу країну.…
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "В області триває повітряна тривога. Залишайтеся у…
Згідно з інформацією ДТЕК, діятимуть такі графіки: Група 1.1 з 01:30 до 05:00 з 07:00…
У прифронтовому районі Дніпропетровщини встановлюють перший модульний міст довжиною 40 метрів — сучасну переправу, яка…
Сьогодні вночі 19 листопада, на вулиці Черняховського у Жовтих Водах Кам’янського району, сталася пожежа. Горів…