Складові
Цибуля 1 шт. ,Морква 1 шт., Капуста білокачанна 350 г, Кефір 250 мл, Пшеничне борошно 250 г, Яйце 2 шт., Сіль 0,5 ч. л. ,Сода 1 ч. л.
Приготування
1. Очистіть овочі від шкірки. Моркву натріть на тертці, а цибулю наріжте дрібним кубиком. Капусту просто нашаткуйте. Змішайте овочі в глибокій мисці і розімніть руками, щоб капуста розм’якла.
2. За бажанням можете злегка обсмажити овочі в невеликій кількості олії. Так вони стануть ще м’якшими. Приготуйте тісто: збийте яйця із сіллю. Влийте до них кефір, заздалегідь змішаний із содою. Перемішайте до однорідності.
3. Просійте в суміш борошно і замісіть тісто густе. Розм’якшені овочі пересипте в тісто, ретельно перемішайте. Якщо хочете зробити пиріжки ароматнішими, додайте в тісто рубану зелень за смаком.
4. На сковороді розігрійте олію. Викладайте по 1 ст. л. суміші з тіста та овочів. Обсмажуйте пиріжки з обох боків до золотистого кольору. Далі викладайте їх на паперовий рушник, щоб ввібрався жир.
Випічка для перекушування до школи і на роботу готова! Радимо дочекатися, поки вона повністю охолоне, і лише потім пакувати її в судочок чи пакет. Інакше пиріжки втратять свою хрумку текстуру. Їх легко можна підігріти в мікрохвильовій печі!
З 9 по 13 червня 2025 року в місті Горішні Плавні відбувся тенісний турнір «Ferrum…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Нікопольщина перебувала під вогнем ворожої артилерії та реактивних…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Вночі у Камʼянському минулося без надзвичайних подій. Захисники…
В управлінні поліціі проводили профілактичні заходи, спрямовані на запобігання підпалам автомобілів та інших об’єктів. У…
Увечері 11 червня у Самарському районі Дніпра з пляжу додому привезли 11-річного хлопця без свідомості.…
14 червня, о 10:53, на території садового товариства в селі Піщанка Самарівського району, сталася пожежа.…