Як правильно доглядати за срібними прикрасами

Срібні прикраси потребують спеціального догляду, а також зберігання, адже вони також потрапляють під вплив зовнішніх чинників.
Про те, як доглядати за прикрасами зі срібла, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на Telegram-канал стилістки Еліз Ган “Кишеньковий стиліст”.

Як доглядати за срібними прикрасами

Не секрет, що кожна прикраса є унікальною і потребує особливого підходу та догляду за собою. Сріблясті вироби не є виключенням. Їхній перламутровий блиск та елегантність сріблястих прикрас завжди привертали погляди. Але хочеться зберегти їх чарівність протягом тривалого часу.

У цьому допоможе правильний догляд та спосіб збереження, ось декілька з них. Сріблясті прикраси чутливі до взаємодії з повітрям та вологою, тому зберігайте їх в окремому контейнері або в спеціальному пильничку, щоб уникнути зміни кольору чи виникнення подряпин.

Для зняття забруднень та слідів використовуйте м’яку тканину, наприклад, замшу чи мікрофібру. Краще уникати використання абразивних матеріалів, щоб не пошкодити поверхню прикрас.

З часом срібло може потребувати професійного очищення. У такому разі можна використати спеціальні засоби або звернутись до фахівця для професійної процедури очищення прикрас за допомогою ультразвуку.

Уникайте контакту прикрас зі срібла з агресивними речовинами, такими як парфуми, лак для волосся, аміак чи хлор.

Взаємодія з ними може призвести до втрати кольору та блиску. Знімайте сріблясті прикраси перед прийомом ванни чи плаванням у басейні, хлорована вода так само негативно впливає на срібний матеріал.

Зберігаючи правила догляду за сріблястими прикрасами в умовах, які уникають агресивних впливів та подряпин, на довго збереже їх красу та блиск. Насолоджуйтесь неперевершеним виглядом елегантних коштовностей на тривалий час.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *