У Дніпрі злодій біля одного з будинків пограбував жінку

Поліцейські Дніпра затримали 24-річного чоловіка за пограбування місцевої жительки. 61-річна жінка поверталася додому в Амур-Нижньодніпровському районі міста, коли до неї підбіг незнайомець та вихопив з рук телефон.

Злочин стався 5 січня, близько 16.00, біля одного з будинків по вулиці Каруни. Потерпіла зателефонувала до поліції та повідомила про злочин. Оперативники кримінальної поліції за прикметами, які надала жінка, впродовж двох годин розшукали та затримали грабіжника. Під час поверхневої перевірки у нього виявили викрадений мобільний телефон.

24-річного жителя Дніпропетровщини, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

6 січня слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 10 років позбавлення волі. Триває слідство.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *