Зірку “Американської історії жахів” Джессіку Ленґ помітили в інвалідному візку (фото)

Відому американську акторку, зірку серіалу “Американська історія жахів” Джессіку Ленґ помітили в інвалідному візку під час прогулянки Нью-Йорком із акторкою Сьюзан Сарандон.

Про це повідомляє видання Page Six, посилаючись на фото, що були отримані Daily Mail.

На фотографіях, що опублікувало Daily Mail, видно, як 74-річну акторку, підштовхуючи візок, супроводжувала невідома жінка в червоному капелюсі, в той час як сама Ленґ сиділа в інвалідному візку.

Сьюзан Сарандон і Джессіка Ленґ

Зірка вдягнула чорне пальто, сірі штани, чорні рукавички та коричневі окуляри у формі котячого ока.

В свою чергу 77-річна Сарандон прогулювалась поруч зі своєю давньою подругою та колегою по фільму “Ворожнеча” в чорній шкіряній куртці, синіх джинсах, шарфі, рукавичках і бордових туфлях.

Прессекретар акторки сказав у заяві Page Six: “Джессіка здорова і добре, вона відновлюється після травми ноги, яку вона отримала в парку для вигулу собак”.

Сьюзан Сарандон і Джессіка Ленґ

Зазначимо, що минулого року Ленґ сказала, що думає про можливий відхід з акторської кар’єри, оскільки вона стверджувала, що Голлівуд ставить прибуток над творчістю.

“Тепер креативність відходить на другий план, ніж корпоративний прибуток. Акцент робиться не на мистецтві чи художнику чи оповіді. Йдеться про задоволення ваших акціонерів. Це применшує художника та мистецтво кіно”, — сказала вона Telegraph у жовтні 2023 року.

Вона також сказала, що такі фільми, як “великі франшизи коміксів”, є великою частиною того, чому вона не хоче дивитися сучасні фільми.

Сьюзан Сарандон і Джессіка Ленґ

“Вони пожертвували цим мистецтвом, яким ми займалися… заради прибутку. Не знаю, чи тому, що режисери вважають, що більше не можуть утримувати увагу глядачів. Така кінозйомка зводить мене з розуму”, – продовжила вона.

Тож, ймовірно, після відновлення Джессіка Ленґ вже не захоче повертатися на великі екрани.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *