Центр молодіжних ініціатив Кам’янського ділиться результатами проєкту «МолодьТуТ»

Упродовж листопада та грудня 2023 року молодь Кам’янського відвідувала просвітницькі заходи в рамках проєкту «МолодьТуТ». Загалом за цей період було охоплено 610 осіб та впроваджені 4 інноваційні програми.

«Наша мета – створити простір молодіжних перспектив у громаді й цей проєкт – крок до реалізації цієї мети» – відзначила директорка Центру молодіжних ініціатив Катерина Боровик.

Упродовж двох місяців Центр молодіжних ініціатив Кам’янського провів 49 заходів за чотирма ключовими напрямками: «Кар’єрне консультування, пошук роботи та профорієнтація», «Психосоціальна підтримка в молодіжному центрі», «Медіа грамотність, кібергігієна та протидія кібербулінгу», «Просування толерантності, поваги до різноманіття та розбудови соціальної згуртованості».

Команда Молодіжного центру наголошує, що проєкт буде реалізовуватись й надалі, тому, для отримання детальної інформації про заходи, слідкуйте за сторінками Центру молодіжних ініціатив у соціальних мережах: Інстаграм: https://instagram.com/yic.kam Фейсбук: https://www.facebook.com/yic.kam Телеграм: t.me/yickam

Проєкт «МолодьТуТ» став можливим завдяки фінансовій підтримці USAID та реалізується в партнерстві з IREX та ГО «Молодіжна Платформа».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *