На Дніпропетровщині жінку забили до смерті цеглиною

У Нікополі поліцейські затримали 39-річного чоловіка за скоєння умисного вбивства. Підозрюваний – раніше судимий місцевий мешканець, який два дні тому звільнився з місць відбування покарань.

7 січня, близько 12-ї години, в поліцію, надійшло повідомлення, що у занедбаній будівлі неподалік залізничного вокзалу виявлено жінку без ознак життя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці оглянули тіло загиблої та місце злочину, де виявили ймовірне знаряддя вбивства. На пошуки зловмисника було орієнтовано весь особовий склад нікопольської поліції. За декілька годин у співпраці з оперативними службами та працівниками сектору кримінального аналізу особу нападника було встановлено.

Оперативники кримінальної поліції затримали чоловіка. Як з’ясувалося, 6 січня, близько 15-ї години, між ним та жінкою виникла суперечка, під час якої чоловік схопив цеглину та завдав жінці декілька ударів по голові. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

8 січня затриманому за погодженням з Нікопольською окружною прокуратурою повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Максимальне покарання за злочин – до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *