У Кам’янському припинили продаж безакцизного алкоголю

У Кам`янському районі поліцейські припинили продаж безакцизних товарів. Правоохоронці задокументували порушення та вилучили нелегальний товар на суму понад 460 тисяч гривень.

10 січня у м. Вільногірську в одному із торгівельних кіосків працівники поліції виявили майже 4900 пачок з цигарками та електронними сигаретами та понад 80 літрів алкоголя. Вся продукція реалізовувалися без марок акцизного податку.

11 січня на лівобережжі м. Кам`янське в одному їз магазинів правоохоронці припинили продаж алкогольних напоїв без відповідної ліцензії. Загалом вилучили майже 240 літрів продукції.

За фактом правопорушень складені адміністративні протоколи за ст.156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) та ст.164(порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У поліції нагадують: продаж підакцизних товарів (алкоголь чи тютюнові вироби) може здійснюватися виключно при наявності відповідної ліцензії.

Правоохоронці продовжують заходи з протидії незаконному обігу підакцизної продукції на території обслуговування. Робота у цьому напрямку триває.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *