Categories: Політика

На Донеччині загинули два захисника із Кам’янського

Про трагічні події повідомив мер міста Андрій Білоусов.

“23 лютого 2023 року в бою поблизу Вугледару на Донеччині, захищаючи українську землю від загарбників, загинув солдат Віткалов Олег Миколайович.

Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника.

Олег Віткалов народився 30 серпня 1973 року в Дніпродзержинську. У 1991 році закінчив СПТУ №79 в смт.Петриківка. Упродовж 1991-1993 років проходив строкову військову службу. Тривалий час працював на ПрАТ «Дніпровагонмаш». У червні 2022 року став на захист Української Держави та її народу.
У нього залишилися тітка, двоюрідні брати та двоюрідна сестра.

Доземний уклін воїну-захиснику! Вічна пам’ять і слава Герою!

Прощання відбудеться 15 січня о 10:15 за адресою: проспект Героїв АТО, 15.Панахида пройде об 11:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул. Сергія Слісаренка, 34). Поховають воїна о 12:00 на Алеї Героїв кладовища по вулиці Весняній.

Також 13 червня 2023 року в бою поблизу населеного пункту Роздолівка на Донеччині, захищаючи вільну і незалежну Україну, загинув солдат Тягнирядно Антон Сергійович.

Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника.

Антон Тягнирядно народився 28 липня 1995 року в Дніпродзержинську. У 2011 році закінчив середню загальноосвітню школу №25. Навчався у Кам’янському енергетичному фаховому коледжі. Тривалий час працював на ПрАТ «Оріль-Лідер». У березні 2023 року став на захист Української Держави та її народу.
У нього залишилися мати, брат та сестра.

Доземний уклін воїну-захиснику! Вічна пам’ять і слава Герою!

Прощання відбудеться 15 січня о 14:00 за адресою: проспект Металургів, 84в. Панахида пройде о 14:45 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул. Сергія Слісаренка, 34). Поховають воїна о 15:45 на Алеї Героїв кладовища по вул. Весняній”, – йдеться у повідомленні.

Margaret

Recent Posts

Жахачка «Незнайомці: Частина перша» вийде у прокат наприкінці весни (відео)

Продовження франшизи «Незнайомці» - фільму жахів «Незнайомці: Частина перша» від режисера «Міцний горішок 2» та «Екзорцист:…

17 хв. ago

До уваги кам’янчан: спецпідрозділ ГУР Артан оголошує набір

Спецпідрозділ ГУР МОУ Артан оголошує набір до підрозділу. Якщо ти прагнеш стати на захист України…

35 хв. ago

На Дніпропетровщині для реабілітації пацієнтів використовують віртуальну реальність

У Нікополі в одній з лікарень запрацював сучасний тренажер для реабілітації. В основі – принцип…

52 хв. ago

Кам’янчан запрошують поволонтерити

Усіх бажаючих запрошують спробувати себе у ролі волонтера. Про це повідомили в "Фонді розвитку Кам'янського". "14 травня…

1 годину ago

Рецепт дня: Домашнє морозиво на жовтках

Ніжний вершковий пломбір - один із найяскравіших десертів дитинства. Спогади про нього викликають трепетну ностальгію.…

2 години ago

Кам’янчанам на замітку: які існують максимальні штрафи для пішоходів

Правила дорожнього руху ставлять перед пішоходами певні вимоги та відповідальність, щоб гарантувати безпеку на дорозі.…

2 години ago