На кам’янчан очікують погодні “гойдалки”

У більшості областей України очікується поступове потепління. Водночас у деякі дні йтиме сніг. Різкі коливання температур, дощ та сніг слід очікувати і в Кам’янському.

Про це повідомив метеоролог Ігор Кібальчич.

“Аномально холодна погода, яка встановилася в нашій країні наприкінці першої декади січня, поступово зміниться на м’якшу з помірними нічними морозами, а на південь і схід прийде справжня відлига з дощами, туманами й плюсовою температурою”, — зазначив він.

Вже від сьогодні у Кам’янському помітно потеплішало, проте мынусовы показники все ж тримаються. Якою ж буде погода протягом тижня, читайте нижче.

Вівторок, 16 січня

Очікуються помірні, місцями значні опади у вигляді снігу з дощем. Очікується західний вітер, 7-12 метрів за секунду, вдень місцями пориви до 15-17 метрів за секунду. Температура повітря вночі -5 градусів, удень до +2.

Середа, 17 січня

Вдень в Кам’янському буде ясно, без опадів, на дорогах ожеледиця.  Переважатиме південно-західний вітер, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі -9, удень -3 градуси.

Четвер, 18 січня

Очікуються помірні опади у вигляді дощу, які до вечора посиляться. Температура повітря вночі -3 градуси, удень до +4.

П’ятниця, 19 січня

Прогнозується похмура погода, проте без опадів. Переважатиме південно-західний вітер, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вдень становитиме від +6 до +8 градусів, вночі від +5.

Субота, 20 січня

Відбудеться поступове зниження температури повітря, вночі можливий сніг. На дорогах місцями буде ожеледиця. Очікується північний вітер, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вдень 0 градусів, вночі -1 градус.

Неділя, 21 січня

У місті очікується мокрий сніг, який до вечора перейде у крижаний дощ. Вітер змінних напрямків, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі -7 градусів, удень -3.

Олена

Recent Posts

У Дніпрі за вчинення смертельної ДТП поліцейські затримали 46-річного чоловіка

За вчинення смертельної ДТП у Дніпрі поліцейські затримали 46-річного чоловіка. Водій автомобіля Hyundai Tucson допустив…

15 хв. ago

Стало відомо, скільки прокурорів на Дніпропетровщині мають інвалідність

Після скандалу з прокурорами, які оформлювали фіктивну інвалідність, в Офісі генпрокурора розпочали службове розслідування щодо…

20 хв. ago

По Дніпру знову розгулював відомий гусак у капцях (відео)

Гусак у капцях розгулював по житловому масиву Сокіл-2. Поряд з ним йшла його господарка. Прогулянку…

22 хв. ago

Якою буде погода у Кам’янському сьогодні, 24 жовтня

Ясним небо у Кам'янському буде недовго, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора.…

1 годину ago

У Кам’янському знімали фільм “ЄвроКривбас” про початок розвитку промисловості на Дніпропетровщині

У Дніпропетровській області тривають зйомки повнометражного документального фільму “ЄвроКривбас” режисерки Марини Ткачук та продюсерки Анни…

1 годину ago

На Дніпропетровщині дебошир погрожував поліції сокирою та пошкодив їхнє авто

Перебуваючи у стані сп’яніння, 36-річний зловмисник напав на поліцейських, які прибули за викликом. 29 серпня,…

2 години ago