Кам’янчани стали призерами боксерського турніру в Одесі

З 9 по 12 січня в Одесі, на ринзі БК “Брати”, пройшла матчева зустріч з боксу памʼяті Михайла Кореновського. Він – український боксер, заслужений тренер України з боксу, головний тренер збірної Дніпропетровської області. Загинув під час російського обстрілу України 14 січня 2023 року.

Змагання зібрали 115 боксерів з Миколаївської, Херсонської, Харківської, Дніпропетровської та Одеської областей, повідомляє kamyanske.com.ua

Кам’янське представляли вихованці ДЮСШ№1, тренера Геннадія Молокова, ДЮСШ№2, Віктора Мельника і Максима Бєляєва, СК “Дзержинець”, Олега Лісняка та клубу “Ринг”, Андрія Шешурєва.

У фінал змагань пробилися троє наших боксерів. У ваговій категорії 52 кг Микита Лісняк з “Дзержинця” посів друге місце, поступившись спортсмену з Миколаєва. Данило Рохтін (63 кг) та Родіон Сидоров (66 кг) провели по три переможні поєдинки з дніпровськими боксерами та вибороли перші місця. Данило також отримав кубок за кращу техніку.

Кращим боксером змагань став одесит Максиміліан Шверненко, кубок за волю до перемоги здобув одесит Максим Левицький.

За підсумками змагань, перше командне місце зайняла збірна команда Одеської області, друге місце зайняла Дніпропетровська область, третє місце – Харківська область.

Зображення видалено.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *