На Дніпропетровщині злодії викрали речі з покинутого будинку

На Дніпропетровщині чоловіки викрадали речі з покинутого будинку.

Скориставшись відсутністю господарів, які через постійні обстріли виїхали до іншої області, крадії винесли з будинку майно на суму понад 25 тис. гривень

3 січня до поліцейського офіцера Червоногригорівської громади звернулась мешканка одного з сіл та повідомила, що в будинку пенсіонерки відчинено вікно. Також вона зазначила, що господарів вже тривалий час не має вдома. Приїхавши на місце та зв’язавшись з власницею поліцейським було виявлено ознаки крадіжки з домоволодіння та викликано слідчо-оперативну групу. Спільно з оперативниками кримінальної поліції Нікопольщини поліцейський офіцер громади встановив причетних до злочину осіб. Ними виявилися двоє місцевих мешканців 19 та 21 року.

Як з’ясували правоохоронці, протягом листопада 2023 року злодії викрадали з домівки потерпілої електроприбори, магнітолу та інше майно, після чого продавали місцевим. Частину викраденого правоохоронцям вдалося повернути власниці.

15 січня слідчі Нікопольського районного управління поліції повідомили про підозру 19-річному правопорушнику за трьома фактами, а 21-річному за п’ятьма фактами кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *