У Кам’янському затримали 26-річного наркозбувача

У чоловіка вилучили близько 50 сліп-пакетів з наркотичними та психотропними речовинами.

3 січня, близько 20:15, під час патрулювання території Південного району міста поліцейські зупинили місцевого жителя. Під час огляду у нього виявили сліп-пакети з кристалічною речовиною, схожою на метамфетамін. Надалі, під час обшуку за місцем мешкання фігуранта поліцейські виявили ще 30 сліп-пакетів з наркотичними та психотропними речовинами. Все вилучене правоохоронці скерували на експертне дослідження. Згідно з висновком експертизи вилучене виявилося метамфетаміном та метадоном.

16 січня чоловіка затримали на пошті під час отримання посилки з наркотичними речовинами. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці вилучили ще 16 пакетиків з метадоном. Чоловіка затримали в порядку статі 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування та встановлення осіб, причетних до постачання психотропів до регіону, триває.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *