У Дніпрі педофіл розбещував своїх дітей і знімав на камеру

У Дніпрі судили чоловіка, який розбещував своїх неповнолітніх дітей. За даними слідства, правопорушник з 2020 по 2023 рік систематично вчиняв насильницькі дії сексуального характеру щодо своїх дочок.

Який вирок ухвалив суд, повідомив “Дніпро Оперативний” .

З 2014 року, після смерті дружини, майбутній злочинець сам виховував двох дочок та сина з особливими потребами. У 2020 році в нього вперше виник злочинний намір почати розбещувати свою старшу дочку. Зазначається, що чоловік протягом трьох років щонайменше чотири рази кликав дівчинку до себе у ванну, де змушував знімати білизну і торкатися себе в інтимних місцях. Також він сам наносив дипіляційний крем на статеві органи дитини під приводом видалення волосся. Крім того, на вимогу батька дівчинка зі своєю молодшою сестрою надягали відверту білизну та торкалася руками його геніталій.

Проте на цьому злочинець не зупинився та вирішив знімати дитячу порнографію за участю своїх рідних дочок. Всього він виготовив 23 файли, на яких відображалися оголені частини тіла дітей. Під час обшуку за його місцем проживання, правоохоронці вилучили телефон, на який велася незаконна зйомка.

За даними слідства, внаслідок дій батька обидві дитини отримали тяжкі психологічні травми.

Обвинувачений у вчиненні злочинів не зізнається. У своїх показаннях він намагався створити образ люблячого батька, який піклувався про своїх дочок. Він заперечував усі звинувачення, висунуті проти нього. Казав, що вперше побачив флеш-накопичувачі з фотографіями лише в матеріалах справи. Він також додав, що, на його думку, виготовлення порнографії — це її поширення у великих масштабах, а не те що йому пред’являють. Крім того, він запевнив, що ніколи не змушував своїх дочок торкатися себе і сам не вчиняв таких дій.

На підставі ч.1 ст.70 КК України, за сукупності злочинів та достатньої кількості доказів, що свідчать проти підсудного, йому винесли вирок у вигляді позбавлення волі на строк 10 років, без позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *