У Кам’янському визначився володар “Кубка мрій” з футзалу

20 та 21 січня на базі СК “Прометей” проходив традиційний турнір з футзалу серед самих маленьких гравців 2014-2015 років народження “Кубок Мрій”, присвячений Дню Соборності України, повідомляє kamyanske.com.ua

Змагання проходмлм за підтримки міського голови Андрія Білоусова, управління молоді та спорту та ГО “Бджола”.

Турнір “Кубок мрій” проходить у нашому місті всьоме. Цього разу випробувати свої сили зібралися 7 футбольних колективів: два склади команди “Надія”, тренера Івана Бєломицева, команда ДАФ “Дніпро” Кам’янське, Станіслава Неклеси, два склади команди “Надія”, Миколи Голіка, команда “Юніор” Кам’янське, Вадима Гринчака та команда “Надія”, Дмитра Лоіка.

Як повідомив директор ДЮФШ “Надія”, голова Федерації футболу Кам’янського, Едуард Коряк, за два дні було зіграно 11 матчів у яких було забито 74 м’яча.

– Спочатку команди виборювали право зіграти у фінальній частині граючи у групах, а потім вже у фінальній групі три команди змагались за перше місце зігравши кожен з кожним, – розповів Е.Коряк. –  Перемігши в усіх матчах перемогу святкувала команда ДЮФШ “Надія” Івана Бєломицева. Друге місце – у підопічних Миколи Голіка і третє – у команди Дмитра Лоіка. Дуже вражений майстерністю наших дітей, багато забито красивих м’ячів. У кожній команді є лідери, незважаючи на юний вік гравців. Кожен тренер розбере свої ігри, буде працювати і готуватися до наступних змагань з подвоєною енергією. Дякуємо ЗСУ за можливість грати і проводити змагання!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *