Ніч у музеї по-дніпровськи: чоловік ховався у підсобці, щоб обікрасти магазин

У Дніпрі чоловік, з метою викрасти продукти та алкоголь, вирішив вдатися до неординарної витівки. Він проник у супермаркет, а потім сховався в підсобному приміщенні на всю ніч, щоб зранку непомітно пронести награбоване.

Однак його план провалився, і чоловіка було затримано, повідомляє “Дніпро Оперативний” .

24 листопада 2023 року за кілька хвилин до зачинення магазину чоловік проник у супермаркет, розташований на вулиці Космічна 25Д. Він заздалегідь знав, що магазин зачиняється о 22:00 годині, тому вирішив сховатися в підсобному приміщенні, щоб дочекатися його закриття.

Коли персонал супермаркету покинув приміщення, чоловік вийшов зі своєї схованки та зайшов у торговельну залу. Він обрав продукцію, яка йому сподобалася, і викрав її. До списку увійшли:

три пляшки горілки,
пиво,
вино,
три пачки цигарок,
енергетичний напий,
ікра,
мідії,
сік,
шоколадний батончик.

І щоб це все винести, чоловік прихопив середній пакетик.

Далі він пройшов через касову зону і повернувся до підсобного приміщення, де провів цілу ніч. Однак зранку він не зміг непомітно втекти, оскільки був виявлений працівником торгівельного залу.

Чоловік повністю визнав свою вину. Суд визнав його винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 15 та частиною четвертою статті 185 Кримінального кодексу України. Йому було призначено покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі. Однак на підставі статті 75 Кримінального кодексу України чоловіка звільнили від відбування покарання. Йому було призначено два роки умовного засудження з відшкодуванням шкоди.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *