Дякую за працю, за внесок у підвищення якості життя земляків, – Олександр Плахотнік

Працівників торгівлі привітав з професійним святом голова Кам’янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік.

“День працівників торгівлі – свято енергійних, ініціативних людей, що займають важливу нішу в економіці міста. В торгівлі зазвичай працюють більше третини робочого населення.
Торгова галузь за останні роки – одна з галузей економіки країни, що найбільш швидко і динамічно розвивається.
Змінюється і торгова мережа міста. У місті з’явилися сучасні супермаркети, великі торгово-розважальні центри та широкий спектр послуг.
Дякую керівникам та трудовим колективам підприємств торгівлі, які щоденно вирішують завдання з забезпечення городян продовольчими та промисловими товарами.
Впевнений, що ваша енергія, досвід, високий професіоналізм зробить життя в Каменському більш комфортним. Дякую за працю, за внесок у підвищення якості життя земляків. Впевнений, що ви будете і надалі зміцнювати престиж професії, вдосконалювати обслуговування та розвивати споживчий ринок міста.
Зичу вам щастя, здоров`я, тепла та оптимізму! Нехай свято принесе вашим родинам радість і задоволення! Добра, миру та благополуччя у ваших домах!”, – йдеться у привітанні Олександра Плахотніка.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *