На Дніпропетровщині кофлікт між чоловіками переріс у різанину

В Покрові Нікопольського району правоохоронці затримали 30-річного нападника. Словесний конфлікт між трьома чоловіками переріс у бійку, в результаті якої 24-річному потерпілому спричинили тяжкі тілесні ушкодження.

22 січня, близько 23-ї години, в поліцію надійшло повідомлення з місцевої лікарні, що до них звернувся молодик з колото-різаними ранами. Як з’ясувала слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 Нікопольського районного управління поліції, о 22.00 неподалік одного з місцевих супермаркетів стався конфлікт між трьома жителями Покрову. В результаті сварки фігурант завдав потерпілому ножові поранення.

Оперативники кримінальної поліції встановили особу нападника, ним виявився раніше неодноразово засуджений місцевий мешканець. На наступний день після злочину фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

24 січня підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *