У Кам’янському стартував боксерський турнір пам’яті тренера Володимира Кургузова

25 січня в Кам’янському розпочався традиційний турнір із боксу, присвячений пам’яті Володимира Кургузова, повідомляє kamyanske.com.ua

Протягом трьох днів 125 школярів 2010-2011 років народження змагатимуться у різних вагових категоріях за звання чемпіонів.

Окрім боксерів із Кам’янського, у турнірі беруть участь спортсмени з Дніпра, Кривого Рогу, Павлограду, Новомосковська, Синельникового, Покровська та Полтави.

На урочисте відкриття заходу, аби привітати майстрів шкіряної рукавички, завітав начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина.

– Дуже приємно, що незважаючи ні на що, сьогодні у нашому місті зібрались боксери з різних куточків України. Бажаю учасникам наснаги та вдалих боїв! Нехай цей турнір принесе незабутні емоції та подарує глядачам захоплюючі моменти на рингу. А також безмежно дякую усім, хто зараз боронить нашу країну та відстоює її незалежність!

За словами голови Кам’янської федерації боксу Андрія Дроговоза, вшанування пам’яті Володимира Кургузова стало традицією, яка об’єднує всіх його вихованців. Багато з них вже давно самі стали тренерами й тепер передають свій досвід новим поколінням, які досягають вражаючих успіхів у цьому виді спорту.

Зазначимо, що імена переможців та призерів змагань стануть відомі у суботу, 27 січня.

Довідково: Володимир Кургузов першим у нашому місті отримав звання майстра спорту СРСР. Після звільнення із збройних сил він викладав бокс у “Дзержинці”. Талановитого тренера називають у Кам’янському патріархом міського боксу.

а

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *