Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на відео, яким Стоун ділився на своєму YouTube.
За словами шеф-кухаря, часник може не псуватися до шести місяців, якщо зберігати його у сухому та темному місці. Важливо, аби там була кімнатна температура, тому ви можете класти цей продукт у сухі контейнери. Але це правило діє лише тоді, коли зберігається ціла “цибулина”.
Коли ж ви ділите часник на зубчики, термін його зберігання одразу ж скорочується. Втім, існує чудовий лайфхак.
Кухар радить покласти очищені зубчики у банку з оцтом. Потім зберігайте її у холодильнику. Саме так часник не псуватиметься до чотирьох місяців.
Не варто лякатися, якщо зубчики змінять колір. Це логічний процес, який відбувається через те, що часник вступає в реакцію з оцтом. Втім, це ніяк не впливає на його смак, запевняє Стоун.
Саме так ви можете зберігати зубчики, але, наголошує кухар, не більше чотирьох місяців. Після цього часник слід викидати.
Окрім цього, Стоун “розніс” популярний метод зберігання часнику в оливковій олії. За словами кухаря, це дуже небезпечно. Такий метод зберігання може нашкодити здоров’ю. Уся річ у тому, що у банці з олією та часником можуть з’явитися небезпечні бактерії, які провокують ботулізм.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. Разом із начальником Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергієм…
У Дніпрі поліцейські затримали підозрюваного у пограбуванні містянина. На вулиці Незалежності нападник вирвав з рук потерпілого…
25 травня у Римо-католицькій церкві св. Миколая (вул. Коваленка, 3) відбудеться концерт пам’яті видатного диригента…
«На ображених балкони падають», - говорить Тіна, перетворюючи народний жарт у хіт, який ще до…
На урочистостях побував міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні Україна вшановує Героїв — всіх тих, хто…
Планування відпустки завжди починається з валізи, але навіть досвідчені мандрівники регулярно забувають важливі дрібниці. Найгірше…