Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на відео, яким Стоун ділився на своєму YouTube.
За словами шеф-кухаря, часник може не псуватися до шести місяців, якщо зберігати його у сухому та темному місці. Важливо, аби там була кімнатна температура, тому ви можете класти цей продукт у сухі контейнери. Але це правило діє лише тоді, коли зберігається ціла “цибулина”.
Коли ж ви ділите часник на зубчики, термін його зберігання одразу ж скорочується. Втім, існує чудовий лайфхак.
Кухар радить покласти очищені зубчики у банку з оцтом. Потім зберігайте її у холодильнику. Саме так часник не псуватиметься до чотирьох місяців.
Не варто лякатися, якщо зубчики змінять колір. Це логічний процес, який відбувається через те, що часник вступає в реакцію з оцтом. Втім, це ніяк не впливає на його смак, запевняє Стоун.
Саме так ви можете зберігати зубчики, але, наголошує кухар, не більше чотирьох місяців. Після цього часник слід викидати.
Окрім цього, Стоун “розніс” популярний метод зберігання часнику в оливковій олії. За словами кухаря, це дуже небезпечно. Такий метод зберігання може нашкодити здоров’ю. Уся річ у тому, що у банці з олією та часником можуть з’явитися небезпечні бактерії, які провокують ботулізм.
Сьогодні, 8 липня, окупанти завдали прицільного удару по автозаправній станції у місті Марганець Нікопольського району.…
Про це Андрій Білоусов повідомив у своєму телеграм-каналі. "Сьогодні провів черговий особистий прийом громадян. Кам’янчани…
Аварія сталася зранку, 8 липня, на перехресті проспекту Яворницького та вулиці Воскресенської. Про це повідомляє…
Захисник "Азовсталі", морпіх Михайло Діанов одружився вдруге. Радісною новиною ветеран війни поділився у своєму Facebook. Зокрема, 5…
Центр соціальної підтримки ветеранів війни м. Кам'янське запрошує родини з дітьми (віком від 10 до…
8 липня о 05:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання квартири у двоповерховому…