Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на відео, яким Стоун ділився на своєму YouTube.
За словами шеф-кухаря, часник може не псуватися до шести місяців, якщо зберігати його у сухому та темному місці. Важливо, аби там була кімнатна температура, тому ви можете класти цей продукт у сухі контейнери. Але це правило діє лише тоді, коли зберігається ціла “цибулина”.
Коли ж ви ділите часник на зубчики, термін його зберігання одразу ж скорочується. Втім, існує чудовий лайфхак.
Кухар радить покласти очищені зубчики у банку з оцтом. Потім зберігайте її у холодильнику. Саме так часник не псуватиметься до чотирьох місяців.
Не варто лякатися, якщо зубчики змінять колір. Це логічний процес, який відбувається через те, що часник вступає в реакцію з оцтом. Втім, це ніяк не впливає на його смак, запевняє Стоун.
Саме так ви можете зберігати зубчики, але, наголошує кухар, не більше чотирьох місяців. Після цього часник слід викидати.
Окрім цього, Стоун “розніс” популярний метод зберігання часнику в оливковій олії. За словами кухаря, це дуже небезпечно. Такий метод зберігання може нашкодити здоров’ю. Уся річ у тому, що у банці з олією та часником можуть з’явитися небезпечні бактерії, які провокують ботулізм.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Відкрили після капітального ремонту оновлений осередок для вивчення…
До Дніпропетровщини доставили медобладнання від Чехії. Воно для лікарні, яка опікується боротьбою з раком. Оснастили…
Кабінет Міністрів України затвердив зміни до постанови №812 від 19 липня 2022 року, якими визначено…
10–12 жовтня у місті Кропивницький відбувся Чемпіонат України з велокросу у груповій гонці та командній…
Городян запрошують на ІІ Міський фестиваль духової музики “Ду-ду Fest”. Не пропустіть яскраву подію осені…
Українська співачка GROSU, вона ж Аліна Гросу, презентувала чуттєву історію про кохання, де переплітаються пристрасть і гордість. Це вже друга…