У Кам’янському районі чоловік задушив співмешканку

У Жовтих Водах поліцейські затримали 43-річного підозрюваного у вбивстві цивільної дружини. Під час сварки підозрюваний задушив 39-річну жінку, після чого перемістив її в іншу частину кімнати, прикривши тіло речами. 

2 січня, близько 12:00, до поліції надійшло повідомлення про трупний запах в однієї з квартир у Жовтих Водах. Виїздом на місці події поліцейські провели першочергові слідчі дії. Судово-медичний експерт зафіксував природній процес розкладання.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України.
Для встановлення остаточної причини смерті жінки був призначений комплекс судових експертиз з відібранням необхідних біологічних матеріалів.

24 січня встановлено причину смерті потерпілої. Згідно висновків експертизи, смерть жінки наступила внаслідок механічної асфіксії.
За підозрою у скоєні умисного вбивства поліцейські затримали 43-річного цивільного чоловіка жінки.

Як з`ясували правоохоронці, 25 грудня близько 15:00 між подружжям виникла сварка. Під час конфлікту чоловік штовхнув жінку, накинув на шию ремінь та затягнув його. Після скоєного пішов з помешкання. Повернувшись додому, фігурант вирішив приховати злочин. Зловмисник перетягнув тіло жінки в іншу частину кімнати, де закидав його речами та коробками і майже тиждень мешкав у квартирі із загиблою.

За погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою фігуранту повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *