На Дніпропетровщині грабіжник напав з сокирою на робітника шиномонтажа

За підозрою у скоєнні розбійного нападу поліцейські м.Кривий Ріг затримали 45-річного раніше судимого чоловіка. Нападник побив співробітника станції технічного обслуговування авто, після чого заволодів його майном та втік.

Повідомлення про злочин надійшло 25 грудня, близько 23:00. Поліцейські Криворізького районного управління поліції встановили, що до шиномонтажної станції зайшов невідомий чоловік. Зловмисник раптово наніс робітнику декілька ударів дерев’яною палицею і сокирою по тілу. Після скоєного забрав гаджет потерпілого і втік з місця злочину. 35-річного чоловіка госпіталізували до міської лікарні. В ході проведення розшукових заходів оперативники кримінальної поліції спільно зі слідчими Криворізького районного управління поліції та кримінальним аналізом встановили та розшукали зловмисника. Ним виявився 45-річний раніше судимий містянин.

Злочинця затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під процесуальним керівництвом Криворізької центральної окружної прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *