У Дніпрі затримали групу автовикрадачів (відео)

Оперативники кримінальної поліції Дніпра затримали групу злочинців, які спеціалізувалися на крадіжках з автівок. Підозрювані відсканували сигналізацію та проникли до припаркованого біля ТРЦ автомобіля.

Злочин стався 27 січня близько 17.00 біля на парковці торгово-розважального центру в Шевченківському районі. Коли власник вийшов з автівки, двоє чоловіків за допомогою спеціально заготовленого пристрою, відкрили транспортний засіб та намагались викрасти речі.

Працівники кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції їх затримали разом з викраденим, відразу після скоєння злочину. Ними виявилися жителі Дніпра. Чоловіків затримали в процесуальному порядку.

За інформацією правоохоронців, фігуранти можуть бути причетні до ряду аналогічних крадіжок на парковках магазинів, ТЦ, ринків у місті Дніпрі.

28 січня слідчі повідомили двом фігурантам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до 8 років позбавлення волі. Триває слідство.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *