У Кам’янському районі поліція продовжує боротьбу з нелегальною торгівлею

Поліцейські Кам`янського району вилучили із незаконного обігу підакцизних товарів на суму понад 240 тисяч гривень.

Правоохоронці задокументували 34 порушення торгівлі алкогольними та тютюновими виробами. На правопорушників складені адміністративні протоколи за ст. 156, ст. 164 та ст. 164-5 КУпАП.

З незаконного обігу поліцейські вилучили: майже три тисячі тютюнових виробів, електронних пристроїв для куріння, рідини до електронних пристроїв, тютюн та майже тисячу літрів алкоголю, які реалізовувалися без дозвільних документів на торгівлю та марок акцизного податку.

Перевірки торгівельних закладів, розташованих на території Кам`янського району правоохоронці проводили у період з 11 по 28 січня.

Нагадуємо! Продаж підакцизних товарів (алкоголь чи тютюнові вироби) може здійснюватися виключно при наявності відповідної ліцензії.

За торгівлю алкогольними напоями без ліцензії передбачена відповідальність згідно ст. 164 КУпАП. За здійснення торгівлі алкогольними напоями чи тютюновими виробами без марок акцизного податку чи з підробленими марками цього податку передбачена відповідальність за ст. 156 КУпАП з конфіскацією предметів торгівлі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *