88-річний актор Ален Делон визнаний недієздатним

Легендарний французький актор Ален Делон визнаний недієздатним.

Відповідну постанову ухвалив французький суд сьогодні, 29 січня, зранку. Згідно з нею, 88-річна зірка не може самостійно розпоряджатися своїм нерухомим майном. Натомість цим та іншими питаннями, пов’язаними з медичними обстеженнями, витратами тощо займатиметься наданий у законодавчому порядку державний агент.

Наразі дітей актора, які неодноразово висловлювалися про критичний стан здоров’я батька, позбавлено догляду за ним. Зокрема, вони не можуть втручатися у питання проведення медичних маніпуляцій.

“Це дозволить третій стороні допомогти Алену Делону з його медичними обстеженнями. Суддя визнав необхідним позбавити дітей Делона керувати медичними обстеженнями їхнього батька”, – розповів адвокат жінки, яка назвала себе колишньою “супутницею” Делона, в коментарі BFMTV.

Ален Делон із сином Ентоні / Фото: Associated Press

Такий вирок уже прокоментував син знаменитості. Ентоні Делон позитивно налаштований на таке рішення, хоча й не уникає емоційності.

“Якщо це може допомогти виправити ситуацію і завадити адвокатам говорити про хворобу мого батька, навіть не ознайомившись з документами, це добре. Ця медична суперечка закінчиться раз і назавжди”, – відреагував Ентоні.

Нагадаємо, на тлі низки хвороб Алена Делона після двох інсультів у його дітей почалися постійні сварки. Так, нещодавно його син Ентоні зазначив, що батько відсвяткував “останнє Різдво”, на що адвокат актора подав на нього позов до суду.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *