Під Дніпром поліція розшукала дідуся, що загубився

У Новомосковському районі поліцейські та односельчани розшукали 72-річного дідуся, який заблукав. Чоловік пішов по хліб та загубився. Майже добу він блукав вздовж лісосмуги, сподіваючись знайти дорогу додому. Новомосковські поліцейські надали йому допомогу та передали медичним працівникам.

29 січня до відділення поліції № 2 Новомосковського районного відділу поліції звернулися жителі села та повідомили про зникнення односельчанина. Вони розповіли, що цього дня зранку дідусь пішов у магазин до сусіднього села. Чоловік купив хліб, вийшов з магазину та пішов додому, після чого його ніхто не бачив.

У пошуках зниклої людини поліцейські сектору реагування патрульної поліції та оперативники кримінальної поліції разом із небайдужими мешканцями перевірили лісосмуги, поля, автодороги й інші місця у напрямку до місця проживання чоловіка. В результаті дідуся виявили на полі, майже за 2 кілометри від села, де він мешкає. Дідусь розповів, що повертаючись додому, заблукав. Він опинився у полі, але сил іти далі вже не вистачало.

Для надання допомоги на місце події викликали швидку. Чоловіка передали медикам. На щастя, зараз його життю нічого не загрожує.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *