Зірка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко вперше виходить заміж

Зірка “Дизель Шоу”, комедійна акторка Вікторія Булітко поділилася зі своїми прихильниками радісною новиною.

Так, на своєму Youtube-каналі зірка повідомила, що вперше виходить заміж. Вікторія опублікувала кадри, як її хлопець, музикант Кирило Попович, освідчується їй у коханні.

Як виявилося, коханий акторки освідчився на її 41-й день народження 25 січня. Закохані у той день романтично вечеряли при свічках. Знаменитість нічого не підозрювала. Натомість її обранець продумав все заздалегідь. Кирило прикрасив кімнату свічками й квітами. І зрештою, ставши на одне коліно, він простягнув зірці каблучку. Вона спочатку розгубилася, але своїми кумедними танцями й щасливими вигуками все ж підтвердила згоду.

Вікторія Булітко виходить заміж
Вікторія Булітко виходить заміж
Вікторія Булітко виходить заміж

Своєю чергою, шанувальники акторки бурхливо відреагували на несподівану новину і в коментарях засипали наречених привітаннями.

  • Вітаю із заручинами! Дуже рада за вас!
  • Ну нарешті! Ура!
  • Віко, вітаю вас! Бажаю розкішного, прекрасного, незабутнього весілля, а також чарівної гармонії, злагоди та невичерпної любові!
  • Здивувала так здивувала, день народження минув на висоті. Молодець метелик, порадував кохану!

До слова, раніше акторка Вікторія Булітко не розголошувала подробиць особистого життя. Втім, відомо, що з Кирилом 2023 року артистка створила дует “METELyK” й навіть записала спільний романтичний трек і кліп. Наразі пара стрімко розвиває свою музичну кар’єру.

Вікторія Булітко виходить заміж

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *