Поліцейські розкрили нові деталі моторошного вбивства дівчинки у Дніпрі (відео)

31 січня у Дніпрі на житловому масиві Придніпровськ знайшли мертвою 12-річну Марію Біланову. Тіло дівчинки з чисельними ножовими пораненнями виявили поблизу житлових будинків по вулиці Немировича-Данченка. За кілька годин поліцейські затримали підозрюваного.

Ним виявився 23-річний дніпрянин. Про це під час брифінгу повідомив голова ГУНП у Дніпропетровській області Олександр Ганжа, пише Інформатор.

“Він визнає свою провину, вказав на місце злочину, вказав на знаряддя злочину. До речі, знаряддя злочину було знайдено та долучено до матеріалів справи”, – зазначив головний поліцейський області.

Фото підозрюваного у вбивстві

Також Олександр Ганжа повідомив, що відносно матері загиблої дівчинки відкрито кримінальне провадження за статтею 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання батьківських прав). Крім того, очільник ГУНП у Дніпропетровській області повідомив, що поліцейськими на території міста будуть вжиті додаткові заходи щодо забезпечення безпеки громадян.

За інформацією Інформатора з власних джерел, підозрюваний неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Йому проведуть психіатричну експертизу. Дніпрянин вів асоціальний спосіб життя. Крім того, він був знайомий із загиблою дівчиною до трагедії. Мати померлої має алкогольну залежність. На момент смерті 29 січня дівчинці було повних 11 років. Наступного дня 30 січня їй мало виповнитись 12 років.

Так виглядає "наливайка" поруч з місцем трагедії

 

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *