У Дніпрі поліцейські виявили двох п’яних водіїв авто

У Дніпрі патрульні за допомоги небайдужих людей виявляють нетверезих водіїв.

Днями в поліцію надійшло повідомлення про те, що водій автомобіля Chevrolet Aveo порушує ПДР. Патрульні отримали інформацію щодо вказаного авто і незабаром зупинили його у Соборному районі.

54-річний водій мав ознаки алкогольного сп’яніння. Він пройшов освідування у встановленому законом порядку за допомогу Драгеру. Результат підтвердив, що водій нетверезий — в його крові було 2,48 проміле алкоголю. На чоловіка склали протокол за ч.1ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та відсторонили від керування.

Ще одне повідомлення про порушення ПДР на вулиці Гаванській від небайдужих людей надійшло патрульним щодо водія автомобіля Mini Cooper.

Заявник зазначав, що нетверезий водій з’їхав в кювет і не може виїхати. Патрульні прибули на місце події. Інформація підтвердилася.
Кермувальник вказаного авто мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння і ледь розмовляв, втім, від освідування відмовився. На нього склали протокол за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та відсторонили від керування авто.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *