Карітас-Кам’янське поновлює роздачу благодійних обідів

У БФ “Карітас-Кам’янське” поділилися приємною новиною. Від 6 лютого поновили благодійні обіди.
 Для отримання такого виду помочі запросили вразливі категорії людей. Відтепер вони зможуть отримувати гаряче харчування щовівторка упродовж трьох місяців.
Сьогодні це був борщ, гречана каша з курячим крильцем, салат з капусти та здобна булочка. Таке гаряче харчування отримали 25 осіб з розрахунку ще на членів їхніх сімей.
Поспілкувалися з Зінаїдою Миколаївною, яка приїхала з Бахмуту. Жінка поділилася, що загалом отримала обід на чотирьох – для невістки, двох онуків та для себе. Вони обрали собі прихистком Кам’янське, коли покидали рідне місто наприкінці вересня 2022 року. Жінка зауважила, що від Карітасу отримувала поміч неодноразово: це і продуктові та гігієнічні набори, а також набори для сну. Небайдужі люди допомогли облаштувати житло, в якому не було ні меблів, ні інших необхідних побутових речей. Зараз люди живуть, особливо не плекаючи надію на щасливе майбутнє, оскільки у своєму рідному місті втратили все.
 Наразі підтримка у вигляді благодійних обідів від Карітас Кам’янське – це не лише про матеріальну допомогу для Зінаїди Миколаївни.
«Для мене це – можливість прийти до Карітасу, до якого я вже так звикла – ділиться жінка. – Це про спілкування зі своїми однодумцями, взагалі про свою важливість у цьому світі».
 Тішимося, що можемо ефективно відповідати на потреби людей.
Плануємо, що зможемо пригощати благодійними обідами близько 50 осіб вразливих категорій.
Якщо маєте потребу у гарячому харчуванні, можете залишити свій запит через нашу гарячу лінію за номерами:
068 175 78 08 або 050 081 00 69.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *