Перелом двох хребців: на Дніпропетровщині хлопчик травмувався на футболі

4 лютого у Кривому Розі травмувався 13-річний хлопчик, учень 69-ої гімназії. Підліток грав з другом у футбол на території 16-ої школи. М’яч залетів на покинуту будівлю тиру, яка не експлуатується близько 15 років.

За словами директорки гімназії №16 Олени Петренко, потерпілий підійшов до паркану та спробував залізти звідти на дах тиру. За півтори хвилини куток споруди обвалився. Хлопчик зірвався. На нього зверху впали цеглини і травмували його хребет. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію ТРК “Рудана”.

Підліток не зміг самостійно піднятись. На кадрах з камери спостереження видно, що до нього підбіг інший хлопчик, який спробував йому допомогти. Коли ж він зрозумів, що сам не впорається, покликав дорослих і подзвонив батькові друга, який викликав швидку.

Після огляду у криворізькій лікарні постраждалого доставили до Дніпра. В нього діагностували закритий перелом двох хребців з порушенням функцій спинного мозку.

У пресслужбі поліції Кривого Рогу Інформатору відповіли, що за даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *