На Дніпропетровщині жінка організувала “бордель”

На початку 2023 року у Покровську та Мирнограді запрацював “сервіс” з надання послуг інтимного характеру. Його організувала жителька Павлограду. До “бізнесу” жінка залучила двох мешканців Дніпра, з якими підшукала 8-х “працівниць” від 18 до 40 років, які займались проституцією. 

В середньому за годину “прийому” чоловіки віддавали від 12 до 20 тисяч гривень. Про це пише Інформатор з посиланням на публікацію Донецької обласної прокуратури.

Послуги сексуального характеру чоловіки замовляли телефоном, який власники мережі рекламували через Інтернет-сайти та серед знайомих. А ось з прайсом “борделю” їх ознайомлював “адміністратор”. Після отримання завдатку “водій компанії” привозив дівчат в обумовлені місця з Дніпропетровської області.

У вересні 2023 року цей “сервіс” викрили. Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 3 осіб за фактами сутенерства, вчиненого організованою групою (3 частина статті 303 Кримінального кодексу України). За санкцією статті їм загрожує до 10 років тюрми з конфіскацією майна.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *