У Дніпрі судитимуть сутенерів

За утримання місць розпусти та сутенерство судитимуть чотирьох осіб: поліцейські міграційної поліції припинили діяльність організованої злочинної групи. Фігуранти влаштували на території м. Дніпра незаконний бізнес з надання послуг сексуального характеру. 

Незаконну діяльність викрили поліцейські управління міграційної поліції ГУНП в Дніпропетровській області. Вони встановили 24-річного організатора злочинної групи та його спільників. Також встановлені дівчата, які надавали послуги сексуального характеру.

В ході документування злочинної діяльності були опитані свідки та проведені обшуки у борделях й за місцями мешкання фігурантів.

31 січня матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом були скеровані до суду. За скоєння злочинів у складі організованої групи чотирьом фігурантам загрожує кримінальна відповідальність, передбачена ч. 2 ст. 28 ч. 3 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) та ч. 3 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво кримінального провадження здійснювала Слобожанська окружна прокуратура Дніпропетровської області.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *