Під Дніпром грабіжник із ножем проник до будинку

За розбійний напад на подружжя поліцейські Дніпра затримали місцевого мешканця. В Новокодацькому районі міста нападник, погрожуючи ножем, заволодів майном власників помешкання.

8 лютого близько 9.00 до поліції надійшло повідомлення про розбійний напад в одному з будинків по вулиці Ватутіна. Зайшовши до домоволодіння, чоловік взяв з полиці мобільний телефон. Коли власники помешкання намагалися зупинити зловмисника – він почав погрожувати фізичною розправою та ножем.
Оперативники кримінальної поліції відділення поліції №3 Дніпровського районного управління поліції, отримавши інформацію про злочин, почали пошуки нападника.
За результатами проведеної роботи, правоохоронці розшукали та затримали 34-річного місцевого мешканця в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Правоохоронці вилучили на місці події знаряддя злочину – ніж. Викрадене чоловік вже встиг здати до ломбарду.
Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. За скоєний злочин чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *