Рецепт дня: Яблучний десерт без цукру

Балувати себе солоденьким і не нашкодити при цьому фігурі можливо. Необхідно лише приготувати нашвидкуруч освіжаючий яблучний десерт без цукру. До складу цих ласощів не входять ні вершки, ні молоко, ні яйця. Ну і, звичайно ж, пшеничне борошно використовувати не доведеться. Готуємо шикарну солодку страву без випічки.

Це зовсім некалорійний десерт, адже він складається лише з яблучного пюре, води та желатину. Всього 3 найпростіші і доступніші інгредієнти, зате який розкішний результат! Ласощі виходять ніжнішими-ніжнішими, з приємною консистенцією і незрівнянним ароматом.

Щоб зробити ці ласощі своїми руками, слід використовувати фруктове пюре. Ви можете купити дитяче яблучне пюре або приготувати його самостійно. У цьому нічого складного. Візьміть 500 г свіжих яблук. Очистіть їх від шкірки і видаліть серцевину. Розріжте яблука на четвертинки і помістіть у поліетиленовий пакет. Зробіть у ньому кілька отворів, використовуючи зубочистку. Зав”яжіть пакет і відправте його в мікрохвильову піч на 5 хвилин, встановивши максимальну потужність. Потім перебийте фрукти занурювальним блендером до однорідності. Пюре готове!

Складові
Яблучне пюре 250 г, Желатин 20 г, Вода 60 мл

Приготування
1. Всипаємо желатин у невелику ємність. Заливаємо його водою і добре перемішуємо. Залишаємо желатин на 10 хвилин при кімнатній температурі для набухання.

2. Поміщаємо в глибоку миску яблучне пюре. Збиваємо його міксером. Потім топимо на водяній бані желатинову суміш. Коли вона трохи охолоне, починаємо її вливати до фруктів.

3. Збиваємо яблучне пюре з желатином протягом 5-7 хвилин, використовуючи блендер. Необхідно домогтися отримання світлої маси, що збільшилася в обсязі.

4. Розкладаємо пишну яблучну суміш по креманках або келихах. Відправляємо десерт у холодильник до повного застигання. Готово!

Такий освіжаючий десерт можна посипати меленою корицею. Якщо ви не є сильним фанатом цієї спеції, тоді використовуйте чорний шоколад. Натріть його на дрібній тертці. А потім посипте шоколадною стружкою верх десерту.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *