На Дніпропетровщині затримали наркозбувачку

За збут метадону поліцейські Новомосковського району затримали 53-річну жінку. Раніше судиму за аналогічний злочин фігурантку викрили під час продажу наркотиків. 

9  лютого поліцейські Новомосковського районного відділу поліції  задокументували незаконну діяльність жительки  одного з селищ Новомосковського району. Правоохоронці  встановили, що “потенційні покупці” приходили до зловмисниці додому та отримували “товар” з рук в руки. Під час проведення обшуку поліцейські виявили та вилучили пігулки метадону, два сліп-пакета з  кристалічною речовиною білого кольору, мобільні телефони та гроші, отримані  злочинним шляхом.

Все вилучене направили на експертне дослідження.

Наркозбувачку  затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

9  лютого  слідчі  за погодженням із  Новомосковською окружною прокуратурою повідомили фігурантці  про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За скоєне їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років. Досудове розслідування триває.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *