Кам’янчанин виборов право виступати на чемпіонаті світу

Вихованець федерації кіокушин-кан карате м. Кам’янського Тимур Клішевський отримав право виступати на Чемпіонаті Світу.
10 лютого 2024 року, в Німеччині (м. Дуйсбург) Тимур став срібним призером турніру «Samonte Cup». Ці змагання були відбірковими на Чемпіонат світу-2024 за версією WKU. Тимур Колішевський виступав у двох розділах: «full-contact» та «kick-light».
У розділі «full-contact» Тимуру довелося провести поєдинки з неодноразовим чемпіоном міжнародних турнірів, срібним призером Чемпіонату Світу-2023. У розділі «kick-light» півфінальний поєдинок пройшов проти Чемпіона Німеччини з тхеквондо, а фінальний поєдинок проти Чемпіона Світу-2023 серед юніорів з кікбоксингу за версією WKU. За результатами виступів Тимур Колішевський зайняв друге місце, підтвердив персональну кваліфікацію та отримав доступ на участь у Чемпіонаті Світу-2024 за версією WKU.
Тимур Колішевський займався кіокушин-кан карате з 4 років. На змаганнях з кіокушин-кан карате Тимур почав виступати з раннього віку одразу у двох розділах: «ката» (демонстрація техніки) та «куміте» (поєдинки). У 16 років (2022 рік) через військову агресію з боку РФ Тимур був змушений виїхати з України до Німеччини. Перебуваючи під соціальним захистом уряду Німеччини, Тимур продовжує здобувати освіту, працювати і займатися спортом. У Німеччині, за місцем проживання Тимура немає секцій з кіокушин-кан карате, тому йому довелося продовжити свої заняття спортом у секції з кікбоксингу. Займаючись кікбоксингом лише півтора року, Тимур встиг кілька разів стати Чемпіоном та бронзовим призером Німеччини.
10 лютого поточного року на відбірному турнірі «Samonte Cup» Тимур Колішевський отримав право виступати на Чемпіонаті Світу-2024 за версією WKU.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *