На Дніпропетровщині чоловік задушив знайомого та кинув тіло в річку

Поліція Синельниківщини оголосила підозру місцевому жителю за вбивство сусіда. Нападник задушив 37-річного потерпілого, а потім кинув його тіло у річку.

12 лютого близько 1:30 до поліції зателефонувала жителька с. Воскресенівка та повідомила про вбивство чоловіка. Як встановили правоохоронці, того дня потерпілий перебував в гостях у підозрюваного. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого нападник наніс своєму гостю смертельні тілесні ушкодження. Коли зловмисник зрозумів, що зробив злякався та намагався приховати злочин.

Тіло померлого чоловіка співробітники поліції виявили на березі річки та направили на проведення судово-медичної експертизи.

Провівши ряд слідчих заходів, поліцейські відділення поліції № 1 Синельниківського районного управління поліції затримали нападника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України, зловмиснику повідомлено про підозру. Слідчі заходи проводилися спільно з Синельниківською окружною прокуратурою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *