Categories: Це цікаво

5 романтичних фільмів до Дня святого Валентина (відео)

Сьогодні День святого Валентина, і якщо ви ще досі не придумали, як провести це свято зі своєю другою половинкою — організуйте романтичне побачення вдома і подивіться цікавий фільм. А щоб спростити завдання з вибором — ми зробили все за вас і підібрали п’ять цікавих романтичних фільмів на будь-який смак.

“Мулен Руж!”, 2001 рік

Захопливий музичний фільм із неймовірно красивою Ніколь Кідман — те, що потрібно для романтичного вечора. У фільмі розповідається історія про молодого і бідного британського поета Крістіана, який закохався в зірку паризького кабаре “Мулен Руж”, актрису і куртизанку на ім’я Сатін. Актори в цьому фільмі самі виконали всі свої вокальні партії.

“Фотографія”, 2020 рік

Фільм розгортається одразу в двох часових відрізках. Головна героїня на ім’я Мей влаштовує виставку фотографій своєї покійної матері Христини. На заході вона знайомиться з журналістом Майклом, який вирішив зробити репортаж про її матір. Між парою зароджується симпатія. Паралельно в фільмі показана інша історія — минуле, що показує історію матері Мей і її кохання.

“Народження зірки”, 2018 рік

Це нова екранізація фільму 1937 року щодо музикантів, у якому зіграли Бредлі Купер і Леді Гага. Головний герой — рокер із залежністю і кар’єрою, яка в’яне, який якось зустрічає в барі молоду співачку і закохується в неї. Незабаром дівчина стає справжньою зіркою.

“Клятва”, 2012 рік

Ця історія заснована на реальних подіях. Головні герої Пейдж і Лео дуже кохають одне одного і багато часу проводять разом, якось вони потрапляють в автокатастрофу. Пейдж впадає в кому, а Лео день і ніч проводить біля її ліжка. Після пробудження виявляється, що дівчина забула останні чотири роки свого життя, саме той період, коли познайомилася і вийшла заміж за свого чоловіка.

“Прекрасна епоха”, 2019 рік

Що б ви вибрали, якби вам запропонували подорож у часі? Вирушили б у вікторіанську епоху, 60-ті або захотіли б пережити найщасливіший період свого життя ще раз. Такий шанс випав головному герою фільму, і він вирішив повернутися в день, коли зустрів кохання всього свого життя.

Олена

Recent Posts

Школярів Кам’янського вчили безпеки

Рятувальники та поліцейські провели лекцію в Мобільному класі безпеки В навчальному закладі у місті Кам’янське…

3 години ago

У Кам’янському затримали вуличних грабіжників

Пограбували посеред вулиці: поліцейські Кам’янського затримали двох підозрюваних. Зловмисники підбігли до жінки ззаду та відібрали…

3 години ago

Кам’янчани крали гроші з чужих карток

У Кам'янському поліцейські викрили двох чоловіків, причетних до крадіжок грошей з чужих рахунків. В обох…

4 години ago

Центр зайнятості Кам’янського запрошує на навчання

Кам’янська філія Дніпропетровського ОЦЗ запрошує на навчання за напрямом «Сучасні технології лазерного гравірування та різання…

4 години ago

Освітні діалоги: Київ-Кам’янське

17 та18 травня команда з 20 керівників ЗЗСО Камʼянського разом з директором департаменту освіти Наталією…

4 години ago

У Кам’янському жилмассив Дніпробуд лишився без води

Про це повідомили у Єдиній диспетчерській службі. "Кам'янське ВКГ КП ДОР "Аульський водовід" повідомляє:Для проведення…

5 години ago